4K WiFi solárna fotopasca Wachman Solar

Kompaktné rozmery, zabudovaný solárny panel a vo vnútri ukrytý snímač poskytujúci až 30 Mpx fotky a 4K video. K tomu všetkému navyše aj funkcie Bluetooth a WiFi, umožňujúce komunikáciu s mobilnou aplikáciou. Toto všetko nájdeme v našlapanej fotopasci Wachman Solar.

Zabudnite na kupovanie a vymieňaní batérií

 

Pred tým, ako sa bližšie pozrieme na to, čo Wachman Solar skrýva vo vnútri, pristavíme sa pri veci, ktorá padne do oka každému už pri prvom pohľade na túto zaujímavú fotopascu. V hornej časti má totiž Wachman Solar priamo zabudovaný solárny panel, ktorý sa stará o dobíjanie internej batérie s kapacitou úctyhodných 4400 mAh. Wachman Solar tak dokáže fungovať aj bez klasických “tužkových” bateriek, na ktoré sme pri fotopasciach zvyknutí. Názov “Solar” je teda skutočne na mieste. Samozrejme, pre pocit istoty, že sa fotopasca za žiadnych okolností nevybije, výrobca v tele ponechal aj priestor pre 4 AA batérie. Tie však slúžia iba ako záložný zdroj energie.

wachman solar

Modrá ikonka solárneho panelu vlavo dole indikuje, že je všetko nastavené správne a fotopasca zachytáva slnečné žiarenie, ktoré premieňa na elektrickú energiu. Nemusíte sa však báť žiadnych zložitých nastavení. Wachman Solar jednoducho stačí nasmerovať tak, aby sa táto ikona objavila a o zbytok už sa starať nemusíte.

 

Hneď na úvod tu teda máme dokonalé riešenie, ktoré elegantne rieši najčastejší problém fotopascí, a to výdrž bateriek. Wachman Solar si jednoducho vystačí so slnečným žiarením.

Ostré a detailné fotografie vďaka kvalitnému senzoru

Solárny panel je jedna vec, každého bude ale rozhodne zaujímať, ako sú na tom fotky a videá, ktoré Wachman Solar ponúka. Netreba tu zbytočne chodiť okolo horúcej kaše, fotky majú super kvalitu, vďaka kvalitnému fotografickému senzoru, ktorý ma vyššie natívne rozlíšenie ako skoro všetky ostatné modely fotopascí na trhu. Vďaka  tomu sú detailné a ostré či už počas dňa, alebo v noci. Však posúďte sami:

30 Mpx fotky dokáže Wachman Solar ukladať na veľkokapacitnú 256 GB microSD kartu. V kombinácii so solárnym panelom je teda Wachman Solar ideálnym adeptom na dlhodobý monitoring v lese, kde bude zachytávať všetko, čo sa na mieste bude diať.

4K video s množstvom detailov

Jedna z najsilnejších stránok fotopasce Wachman Solar je kvalita nahrávaného videa. Vďaka rozlíšeniu 4K ponúka na pomery fotopascí ohromujúce množstvo detailov. Na záberoch uvidíte veľmi dobre, čo sa pohybovalo pred fotopascou. Na videách viete rozpoznať aj také detaily ako perlovanie na paroží, alebo chlpy srsti zvierat.

 

Videá z fotopasce Wachman Solar sú plynulé a neuvidíte na nich trhaný pohyb ani pri zvieratách, ktoré sa pohybujú skutočne rýchlo. Výhodou je aj použitý video kodek – napriek tomu že sú zábery detailné, nezaberajú veľa miesta na pamäťovej karte. Ušetríte si tak časté kontroly fotopasce a vymieňanie pamäťových kariet. Taktiež Vám odložené videá tak rýchlo nezaplnia disk počítača.

 

https://youtu.be/W2JMGMksg_s

https://youtu.be/DBASXzGIe7M

https://youtu.be/99R-kEBh2ug

 

Jednoduché ovládanie cez mobil

Okrem takmer bezúdržbového chodu a kvalitného výstupu ponúka Wachman Solar ešte jednu vychytávku v podobe mobilnej aplikácie, vďaka ktorej môžete fotopascu nielen nastavovať, ale si aj prezerať a sťahovať zachytené fotky a videá priamo do vášho telefónu. Vôbec so sebou teda nemusíte nosiť náhradnú pamäťovú kartu. Pri kontrole sa fotopasce nemusíte ani len dotknúť, stačí sa pripojiť cez WiFi a všetko potrebné nastaviť cez telefón. Nielen že je takéto riešenie praktické a jednoduché, no na fotopasci zbytočne nezanecháte čerstvý ľudský pach či vaše stopy v snehu v zimných mesiacoch.

V reálnom čase môžete na telefóne vidieť, čo bude fotopasca snímať.

Samozrejme si môžete prezerať aj fotky a videá, ktoré fotopasca zachytila.

 

Univerzálna fotopasca do každých podmienok

 

Wachman Solar je univerzálnou fotopascou, ktorá nesklame v žiadnych podmienkach. Hodí sa na bežné používanie pre účely lovu či pozorovania zvierat, ale aj na dlhodobý monitoring na vedecké, či iné účely. V každom prípade poskytuje užívateľovi jednoduchú obsluhu a výbornú obrazovú kvalitu výstupu fotiek a videí.

 

.

 

recenzia od gearcheckers.com

 

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Vložte komentár
Napíšte Vaše meno